Nalazite se u > Župni događaji

Zahvala članicama ogranka Vojske Bezgrješne


Prigodom spomendana sv. Maksimilijana Kolbea, poljskog franjevca mučenika, koji je bio neustrašivi misionar, siromašan i radostan fratar poput Franje Asiškoga i Antuna Padovanskog, koristim priliku još jedanput od srca zahvaliti dragome Bogu na Pokretu «Vojske Bezgrešne» koji je sv. Maksimilijan utemeljio 1917. godine. Članicama ogranka Vojske Bezgrješne, koje se u našoj župi na Kantridi sastaju svake druge subote u mjesecu, i koje redovito dolaze na molitvene susrete a to su: Antonija Grgić, Gabrijela Šujević, Sofija Pračić, Marija Radman, Mirjana Glažar, Marija Kombol, Davorka Radić, Josipa Matković, Mandica Parovidolin i Vesna Suhor Miškulin od srca želim neka vam Blažena Djevica Marija i sv. Maksimilijan pomognu da i dalje budete i ostanete revni misionari ljubavi i milosrđa Isusa Krista. Od srca također veliko hvala u ime svih župljana i za predivnu misnicu koju sam primio na dar uoči Nedjelje Dobrog Pastira, dar priskrbljen sredstvima vaše darežljivosti. Misnica na sebi nosi lik BDM koja držeći u rukama sv. Krunicu poziva sve nas na ono temeljno misijsko poslanje Crkve, a to je živjeti u osobnoj i zajedničkoj molitvi, slaviti Boga u liturgiji i životu, te donijeti navještaj radosne vijesti evanđelja svima! Kao župnik želim Bb svima još jedanput od srca i još puno zajedničkog hoda na mnogaja ljeta!

Pomolimo se:
Svemogući vječni Bože, koji si srce svetog Maksimilijana raspalio ljubavlju prema Bezgrešnoj i učinio ga Njezinim velikim apostolom i oruđem za širenje Svoga kraljevstva, raspali i naša srca istom ljubavlju i požrtvovnošću da u svome životu tražimo uvijek Tvoju slavu. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.

 

Zahvala članicama ogranka Vojske Bezgrješne
Zahvala članicama ogranka Vojske Bezgrješne
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi